Tuesday, January 25, 2011

hhmmm.....tringin tp xkisahhlah..

         Comelkan gambar baby girl nih??huhuhu....aku mmg tingin sbnrnyer nak mcm nih,tp aku xnak cerewet sgt..sbb aku takut nnt cerewet2 sgt nnt laen plak jdnyer....tp lam hati nih masih berharap sebenarnyer semoge adik acerap nih girl,dapat sepasang bestkan...mcm KAK ANI...alah bestnyer leh shopping baju banyak2...gaun,hat,skirt comeeellnyeeerr......dulu mase ngandung kat cerappon aku tingin girl gak tuh yg  cerap kuar muke jambu tuh..hahaha..xpe jgn kelakuan jambu....so peluang yg ke 2 nih aku still lg berharap cam dulu....tp...............aku xkisahla jnji anak aku kuat sihat,cukup sifat n cukup bulan tuh yg penting hahaha.....

2 comments:

Cik Jue said...

ayat paling best..."janji cukup bulan"
kalau kak jue biarlah anak laki macam acerap atau ariq sebab dua2 handsome...

mrs_yb's said...

mmg rr sbb kju dh ader girl huhuhu...org dh ader boy nk girl lak...

 
Blog Design by Ammupappa