Friday, November 5, 2010

Akhirnye.............

Salam,

      Akhirnye hari nih tibe juge...hari yg aku xsuke...hari aku akn ditinggalkan oleh hubby aku selame 2 minggu setengah........aku benci hari nih....kenape die mesti dtg....kol 8lbh td(mlm)aku g antar die ke ERL station salak tinggi...sepanjang berade di ERL station tuh aku mmg xbyk ckp...sbb aku takut nnt aku termenangis...rupe2nye die perasan perubahan aku...die ckp kt aku'senyumla cket,sedih jer muke'mase tuh aku rase cm nk peluk jer die nasib baik ramai org kt situ...hehehe..tapi sekuat mane sgtla aku....hati pompuankan....lps salam aku ngan acerappon masukla lam kete tok pulang sepanjang perjalanan balik tuh mate aku makin kabur,rupe2nye air mate dah bertakung kat kelopak mate aku,makin lame makin sebak aku rase,alang2 dah nanges..aku terus jerla nanges sungguh2...hihihi...nak wat camnekan dah xtahan...sampai kat umahpon aku nanges lg...yg aku xtahan acerap leh senyum tgk aku nanges......acerap2...still xpaham pape lg...kecik lg...
      Aku rase hubby akupon berat hati nak tinggalkan aku ngan acerap sbb sepanjang die kat airport sementare tunggu nak check in die asyik kol aku jer.....aku plak makin dgr suare die makin aku sedih....sian akukan......mmmmm....skang nih kol 10pm aku rase die dah naik flight dh nih......xsmp 2jam die pergi aku dah mule rindu ngan die.....sejam aku rase mcm sehari...2 minggu aku rase mcm 2 tahun la plak....lambatnyer mase berlalu.....tanpa  die,aku rase separuh dr hidup aku mcm kosong.......kalu hubby aku ade terbukak blog aku nih...aku just nak ckp yang aku ngan acerap rindu kat die......rindu sgt2......

                                                sUpEr mAmA yG kEsEdihAn....

6 comments:

Mrs.Imran said...

sabar ye zue...itu semua sbb kan tangungjawab...untuk anak n wife dia jugak...aku pun sama gak cuma bukan tingal lama la cuma tiap2 mlm je mmg tak der...pastu ujung minggu je en husband blk kg, tinggal la kami bertiga je....sama la kita....kuat kuat kuat

mrs_yb's said...

mmmmm....aku kalu die outstation lam negare aku xterase sgt lot....nih die g luar...nak kol mmg susahla...nk fbpon susah sbb time laen2.....kite dah tdo,die baru bgn.....sedihla lot...

mrs_yb's said...
This comment has been removed by the author.
mrs_yb's said...
This comment has been removed by the author.
Amy Syaquena said...

salam..

Jom join baby contest 'ANAKKU'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/si-manja-bersama-anakku-di-sinar-raudah.html

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

 
Blog Design by Ammupappa