Tuesday, November 2, 2010

kegembiraan dalam kesayuan............

salam pagi,

         2 all my pwen yg sudi menerjah ke blog aku nih......arik nih aku rase heppi coz my hubby nak balik dr JB arik nih....setelah 2hari 2mlm aku tinggal ber2 dgn acerap......tinggal ngan perasaan takut n resah,tdopon xbrape nak lene...akhirnyer hari nih sume tuh berakhir....
tapi...........kalau korang nk tahu...sume ni hanyela untuk seketike...sbb.......hubby aku cume ade kat umah 1hari jew iaitu hari esok....hari jumaat nnt die dah nak fly pergi USA plak.......bnde nihla yg buat aku rase sedih...kegembiraan aku n acerap hanyer untuk 1hari jew.....walaupon aku xnanges setiap kali die outstation tp lam hati aku nih sebenarnyer aku sedih....aku rase cam nak nanges jew,tapi......biasela aku ni jenis keras hati....kalau boleh aku xnak nanges depan hubby aku.....sbb die bukannye pandai pujukpon......buang mase jew aku nanges depan die.....baik aku nanges depan acerap lg bagus sekurang2nyer acerap pegang n pandang muke aku walaupon die xpaham pape.....nasib baek ade Lil Prince aku tuh diela tmpt aku bercakap walaupon mcm bercakap ngan anak patung sekurang2nyer aderla jugak.......anyway aku kne redha sume nihkan sbb nihkan kijer die..klu die xwat kijer die nnt xdpt naik pangkat plak hahahahaha.........mmmmmmmm.........klah pwen i have 2 go....my kijer sedang menanti adiyosss......

                                                               SuPer mAmA.................

4 comments:

Cik Jue said...

selamat bergembira seketika ye...

mrs_yb's said...

mmmmm....dun say like that......u sepatutnyer gumbirakan hati i yg sedang gundah gulana nih.....

ayu said...

hehehe.. zoo, muke ganazz... ayat power jiwang..heheh.. aku tag ko masuk contest..

mrs_yb's said...

ganaz ker???aku ingatkan muke aku sweet.......hahahah...ko tag aku masuk contest per???

 
Blog Design by Ammupappa