Tuesday, January 4, 2011

besday acerap 2 years 24 dec 2010


      si kecik aku nih takut bile org terlalu ramai kat keliling die maklumla org dok ngan pengasuh.....


      Antare makanan yang dihidangkan semase besday acerap mmg sedap giler kentang spring   nih....sesape yg nak buat open house or pape party boleh book kentang nih ngan kakak aku....korang boleh request tok die goreng kat umah korang...mkn panas2 sedaaaaaapp...................klu aderr sesape nak leh ckp kat aku k...
                                          
heppi besday sayang..............

2 comments:

anie said...

nie je gambar
upload le lagi
apa2 pun happy belated bday acerap..

sorry xpt nak join..nx year buat lagi k.anie dtg k..hehe

mrs_yb's said...

insyaallah....nnt taun depan jemput lg.......

 
Blog Design by Ammupappa