Tuesday, January 4, 2011

Madu En.Faeizal...coming soon..JOM TEKA....

                      huh Mr.H mmg smart habisss.........

                   En.F plak......ensemmm...huhuhu...

nih ialah salah satu gambar madu En.faeizal aku...insyaallah coming soon in this month jugak.....kalu korang terrer cube teke yg mane satu bakal jd madu En.Faeizal aku....hahahah......teka jgn xteka.....sape boleh teka aku belanja mkn KFC kat alamanda...DINNER PLATE JER EHH...huhuhu...pemenang sorang jer tau....tapi C.Bal xboleh teke sbb dier dh tahu.....kat cnih aku nak ucapkan time kasihla pada cik bal sebab sudi memberikan idea2 yg bernas,tunas n nenas kat aku.....En.Faeizal akupon ruper2nyer dlm diam mmg nak model nih......so mukatamad aku pilih yg inilah n warne kulitpon yg ini cadangnyer.....huhuhu...let's check it out.....

9 comments:

MummyEcha said...

same2.....tp tak der pa per ker untuk aku..hahahahah :)

mrs_yb's said...

huhuhu...bg idea cket nak balasan lebey2 hahahaha....cube belajar wat sesuatu tuh ngan ikhlas....c.bal kene diam...jgn bukak raksie dulu....

ayunaufal said...

aku nak teka..nak teka.. ko pilih HONDA CITY KALER PUTIH.. wah.. melaram la ko pakai kete baru... dasat siot!! leh aku tumpang

Mrs.Imran said...

wah meriah adek sorang nih....tahniah ye, rezeki lebih...rasa2nya la...yg colour putih tuh...sbb smart...heheheh

lovezalovelady said...

zu aku rs kan.. en.f tu.. muktamad..
alah belanje jelah smua.. baru best.:)

ayunaufal said...

hahaha.. btul tu eza.. zoo, kalo aku teka btul aku nak tuntut kfc tau..hahaha

anie said...

honda la br best...k.anie teka honda

Cik Jue said...

hahaha..tak pasti tapi ari tue ade cakap nak yang bawah..tapi tak datang opis 2 hari manalah yahu dah ubah pikiran tapi kalau salh pun boleh belanja kfc gak sebab kalau belanja kak jue rezeki mesti murah punye.....huhuhuhu

mrs_yb's said...

hahahaha....siot betulla korang...aku sebut jer nak blanje KFC sampai 8 komen masuk kt post aku...slalu paling tinggipun 5 jer komen yg masuk post aku.....eza yg xpnh komen akupon tetibe jer leh add aku....huhuhu.......kalu korang nak tahu jawapannyer korang kene tunggu aku upload gambaunyer nnt ok...org pertame yg teke betol jer yg aku akan belanje hahaha...aku boleh belanje sume tapi ngan syarat org yg menang tuh kene setuju untuk tukar menu dinner plate tuh jd bucket..hahaha...
ayu:kalu nak naik boleh...klu ko menang nnt aku bawak naik g mkn KFC k hahaha....

 
Blog Design by Ammupappa