Friday, January 21, 2011

4 Minggu

hiasan semate2
 
       Salam kawan2 bloggers sekalian..aku cume nak kongsi kegembiraan aku ngan korang sumer...td ptg aku g klinik setelah 2mlm berturut2 aku asyik krem perut jer...aku ingatkan aku krem perut sbb aku lambat period...ruper2nyer sangkaan aku tuh salah same sekali.....mase jumpe dokter td aku citer rr kat dokter tuh yg perut aku asyik krem jer 2mlm nih...aku punyer nip.......pon sakit...aku ingatkan sakit sbb period xkuar..sekali dokter masya suggestkan aku wat test air kencing...tp mase tuh aku confius lg sbb aku baru lewat 2hr...boleh ker air kencing tuh detect nnt..tp xpela alang2 dh dtg klinik buat jerla....akupon setujula...lbh kurang 5 minit menunggu result dokter panggil aku masuk bilik...mase masuk tuh dokter masya senyum jer tgk aku....then die ckp kt aku tahniah u ngandung...terngange gak aku kejap hahaha...2 kali aku tanyer dokter tuh betul ker dokter...???dokter ckp betul...diepon cek lg...die kate aku dh ngandung 4 minggu..tp aku kene hati2 sbb aku dh ader history bersalin awal...so akupon dibekalkan ubat untuk kuatkan rahim n folic asid untuk mule2 nih...lg seminggu aku kene g scand lak nk tgk keadaan baby camne...aku harap coming soon baby nih akan tunggu sampai 9 bulan,xcukup 10 hr tuh xpe..jnji cukup bulan...aku takut bile ngenangkan peristiwe sebelum nih......en.faeizal akupon meleret2 senyumnyer...harap sumernyer akan berjalan lancar sampai baby lahir cukup bulan....sabar yer sayang jgn nakal cam ALONG...hahaha..nak sgt kuar awal sampai 2 bulan mama asyik nanges jer sbb along....tunggu time baru kuar...k

4 comments:

ayunaufal said...

hahahha... zoooo tahniahhhh..kan aku dh kate kan hari tu.. btul tak sgkaan aku... pape pun aku harap yg ni cukup smpai 9 bln... ko jgn lasak2 mcm dulu.. sebaye ank kite zoo..hahahh..

Cik Jue said...

zue..tahniah..kakjue tumpang gembira...harap semuanye ok..dan zue n baby sentiasa sihat ye...

anie said...

tahniah....welcome to the club ada anak dua...hehehe...

mrs_yb's said...

ayu:tuhla,sebaye anak kiter yg nih...klu x dulu iris ngan acerappon sebaye tp acerap sibuk nk kuar awal..huhuhu..

k.ju:thank's orgpon harap baby yg nih akan cukup 9 bulan n sihat....

k.anie:thank u2x...xsangke nak masuk 2 dah anak aku...kalu boleh nak rambut baby lebat cam rambut baby zahra...berkilat2...

 
Blog Design by Ammupappa